Hypnoterapia

Hypnoosihoito

About

Opi hallitsemaan fyysinen ja henkinen muutos itsessäsi

Mielesi uudistaa jatkuvasti fyysistä kehoasi. Huomaat, että kaikki ne asiat, jotka ovat ennen luistaneet ja onnistuneet alkaa jotenkin vaikeutua. Suru, murhe, menetykset, sairaus, pelkotilat, ihmissuhteet, seksi, ylipaino, tupakointi ja alkoholi ovat saattaneet vaikuttaa asiaan. Tunnet ahdistusta, nukahtaminen on vaikeaa. Olet usein ärtyisä ja väsynyt. Tutuissa tilanteissa kädet alkavat hiota, hiki nousee otsalle, sanat takertelevat, kurkkua ahdistaa ja ajatukset pätkivät. Tuntuu, että on vaikea puhua kavereiden kanssa.

Syvällä itsessäsi on vastaus tähän. Autan sinua löytämään sen. Hypnoosi on hoitoa oman alitajuntasi ehdoilla. Se voi auttaa hoitamaan kivut, säryt ja addiktiot. SIllä voidaan myös poistaa häpeän, pelon, vihan ja itsetuhoisuuden tunteet.

Albert Einstein on sanonut: ”Me emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelun tasolla, jolla me loimme ne.”

Hypnoosissa rentoudutaan ja käydään niitä ongelmia läpi, jotka aiheuttavat häiriökäyttäytymistä. Minun ei tarvitse tietää millaisia ongelmia sinulla on mutta voin auttaa sinua käsittelemään niitä, jos olet itse valmis.

Hypnoterapia on terapiamuoto, jossa potilaan ongelmia käsitellään saattamalla tämä hypnoosiin.

Hypnoterapiaa käytetään usein potilaan käyttäytymisen, emotionaalisuuden ja asenteiden muokkaamiseen. Sitä voidaan käyttää apuna myös erilaisten liikunnallisten syndroomien hoidossa, se on täysin turvallinen.

Pertti Lindholm on Suomen hypnoosiliiton jäsen.


0400 408 098

Yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit lähettää minulle sähköpostia ja kysyä tarkemmin hoidoistani tai varata aikaa hoitoon. Myös jos sinulla on jotain muuta asiaa, mitä haluat sanoa, ole hyvä. Otan yhteyttä tarvittaessa, jätäthän yhteystietosi.